ugg greece ugg greece nike shox r4 oakley holbrook louis vuitton outlet air jordan shop borse longchamp air jordan italia spaccio woolrich peuterey saldi
http://www.bizzamoda.be//Woolrich-Arctic-Parka-Sale,Woolrich-Bruxelles-41/ http://www.bizzamoda.be//Woolrich-Parka-Men,Woolrich-Outlet-Kids-42/ http://www.bizzamoda.be//Woolrich-Parka-Men,Woolrich-Outlet-Kids-42/ http://www.bizzamoda.be//Woolrich-Winkels-Den-Haag,Woolrich-Jassen-Sale-43/ http://www.bizzamoda.be//Woolrich-Winkels-Den-Haag,Woolrich-Jassen-Sale-43/ Nike Winkel Belgie Nike Cortez Nm Qs Nike Shop Laakdal Nike Schoenen Outlet Nike Shop Brussel
TwistterapiSu Jok-akupunktur
Introduktion till Leende Kurser i Leende Meditation, Leende Yoga med mera Teorin om Treursprung Läs mer om Leende Meditation, Leende Yoga med mera Böcker om Leende Meditation Leende Yoga med mera Kontakta oss, prenumerera på nyhetsbrev

Leende Meditation

Leende Meditation är en grundläggande meditationsform som nyligen har återuppstäckts av professor Park Jae Woo från Sydkorea. Leendet är en kanal genom vilken vi kan uppnå harmoni och perfektion i våra liv.

När man praktiserar Leende Meditation regelbundet blir man efter hand medveten om sin "leende natur" och man ser att allt i världen ler.

Leende Meditation bygger på teorin som kallas "Treursprung". Med hjälp av den teorin kan man förstå meditationens väsen på ett djupare sätt. När man lär sig Leende meditation omsätter man teorin i praktisk hendling vilket gör den meditativa upplevelsen djupare och mer omvälvande. Läs mer om Treursprung.

Leende Meditation kan utföras på många olika sätt, sittande, stående, liggande eller i rörelse. Som ett hjälpmedel kan man använda olika typer av musik. Se Böcker & musik. Leende Meditation lämpar sig både för nybörjare och för de som har erfarenhet av meditation.

Leende Yoga

Med hjälp av den förståelse av människan och människans energisystem som har utvecklats i Twistterapi, har professor Park Jae Woo utvecklat den här yogaformen i samarbete med yogamästare.

Leende Yoga är logiskt strukturerad och man kan förstå vilka effekter de olika yogaställningarna har. I Leende Yoga finns det både dynamiska och meditativa inslag.

När man studerar Leende Yoga lär man sig inte bara speciella yogaställningar och meditationstekniker utan man får även verktyg för att på ett djupare sätt förstå yoga och meditation i allmänhet. Både de som praktiserar yoga eller meditation sedan tidigare och de som är nybörjare får värdefulla insikter i yogans och meditationens väsen och nycklar för vidare utveckling genom att studera Leende Yoga. Det är lättare att tillgodogöra sig kunskaperna i Leende Yoga om man först studerar Leende Meditation.

Leende Taiji (Treursprungs Taiji)

Leende Taiji (tai chi) är en nyutvecklad Taiji-form. Rörelserna i den här taiji-formen är i harmoni med universums grundläggande lagar.

Leende Taiji bygger, liksom Leende Yoga och Leende Meditation, på Treursprung. I och med att man följer grundläggande principer är metoden lätt att lära sig och tillägna. Det är lättare att tillgodogöra sig kunskaperna i Leende Taiji om man först studerar Twistterapi.

Twistgymnastik (Leende Gymnastik)

Gymnastikövningar som ger allsidig motion och smidighet. Innan man gär Twistgymnastik bör man studera Twistterapi för att få en grundläggande harmonisering.

Onnuri Medicin

Onnuri Medicin är en sammanfattande term för de metoder som har skapats av professor Park Jae Woo. I Onnuri Medicine ingår bland annat Su Jok, Twistterapi, Leende Meditation och Leende Yoga.