TwistterapiSu Jok-akupunktur
Introduktion till Leende Kurser i Leende Meditation, Leende Yoga med mera Teorin om Treursprung Läs mer om Leende Meditation, Leende Yoga med mera Böcker om Leende Meditation Leende Yoga med mera Kontakta oss, prenumerera på nyhetsbrev

Studera Leende Meditation och Leende Yoga

Kurserna i Leende Meditation och Leende Yoga ger både praktiska och teoretiska kunskaper. Kurserna arrangeras i samarbete med International Smile Academy. Kurserna kräver inga förkunskaper men man får ut mer av dem om man först studerar Twistterapi.

Varje kurs fördjupar kunskaperna, det spelar ingen roll om det är en nybörjarkurs eller en fortsättningskurs.

Certifikat

Efter varje kurs får man ett kursintyg. Efter två kurser för en internationellt godkänd lärare kan man erhålla ett certifikat på bronsnivå. Efter ytterligare två kurser kan man få ett certifikat på silvernivå och därefter krävs det två kurser till guldnivå. Efter det kan man delta i mästarutbildningarna. Certifikaten är ett bevis på att man har tillgodgjort sig kunskaperna från kursen och man ska godkännas av läraren för att erhålla det.

Internationellt

Den som så önskar kan även gå kurserna utomlands, det anornas kurser i bland annat Ryssland, Indien, Cypern, Grekland och Israel. Under Läs mer finns länkar till andra skolor.