http://www.bizzamoda.be//Woolrich-Dames-Marktplaats,Woolrich-Parka-Outlet-30/ http://www.bizzamoda.be//Woolrich-Dames-Marktplaats,Woolrich-Parka-Outlet-30/ http://www.bizzamoda.be//Woolrich-Online-Bestellen,Woolrich-Arctic-Parka-Heren-31/ http://www.bizzamoda.be//Woolrich-Online-Bestellen,Woolrich-Arctic-Parka-Heren-31/ http://www.bizzamoda.be//Woolrich-Jassen-Amsterdam,Woolrich-Jassen-Belgie-32/ Nike Blazer Low Nike Air Jordan Spizike Nike Cortez Vintage Nike Air Max Outlet Nike Store Gent
Leende Yoga och Leende meditationTwistterapi
Introduktion till Su Jok Kurser i Su Jok Su Jok-terapeuter Läs mer om Su Jok-akupunktur Su Jok-produkter, litteratur med mera Kontakta oss, prenumerera på nyhetsbrev

Modern metod - med lång tradition

Su Jok är en modern systematisering och utveckling av den traditionella akupunkturen. Su Jok har utvecklats av professor Park Jae Woo från Korea. I Su Jok finns också en avancerad systematisering av reflexologi (zonterapi) på händer, fötter, öron och huvud.

Su Jok presenterades för första gången 1987. Därefter har systemet vidareutvecklats och förfinats steg för steg.

Användningsområden

Su Jok används med framgång vid flera olika åkommor. Det används både av professionella terapeuter och av lekmän som själva vill kunna lindra sina problem. Su Jok är godkänd av hälsomyndigheterna i flera länder.

Enkelt och avancerat

Grunderna i Su Jok är enkla att lära sig och att tillämpa. Redan efter den första delkursen kan man börja tillämpa sina kunskaper. När man tränger djupare in i metoden öppnas fler och fler möjligheter till komplexa behandlingar.

Su Jok är ett mycket omfattande system. Det rymmer många metoder och tekniker, en del av dem kan man känna igen från andra behandlingsmetoder medan andra är unika för Su Jok. Men Su Jok är inget hopplock av fristående delar, allt hänger ihop i en logisk struktur

En effektiv metod

Su Jok har så snabbt blivit populärt på många håll i världen tack vare de goda behandlingsresultaten. Det finns gott om kliniska undersökningar som visar på effektiviteten. Du kan fördjupa dina kunskaper i Su Jok genom de artiklar och andra referenser som finns under Läs mer..

Om du vill ha en Su Jok-behandling kan du titta i listan över terapeuter.

Lär dig Su Jok

Man kan lära sig grunderna i Su Jok i någon av de böcker som presenteras under produkter. Vill man lära sig mer har vi ett stort antal kurser.

Onnuri Medicin

Onnuri Medicin är en sammanfattande term för de metoder som har skapats av professor Park Jae Woo. I Onnuri Medicine ingår bland annat Su Jok, Twistterapi, Leende Meditation och Leende Yoga.