Su Jok - Akupunktur & reflexologiLeende Yoga och Leende meditation
Introduktion till Twistterapi Kurser i Twistterapi Twistterapeuter Läs mer om Twistterapi, behandlingsexempel Böcker om Twistterapi, Leende Yoga med mera Kontakta oss, prenumerera på nyhetsbrev

Studera Twistterapi

Redan efter den första kursen kan man börja använda sig av Twistterapi, både för egen del och för att hjälpa andra. Under utbildningen fördjupas sedan kunskaperna så att man kan behandla på olika nivåer och hjälpa till vid mer komplicerade fall.

Utbildningen ger en god grund i hur man kan behandla olika typer av fysiska och psykiska problem och vad man kan göra för att förebygga problem. Utbildningen består av både praktik och teori. Med hjälp av utbildningen i Twistterapi får man en djupare förståelse för hur exempelvis qi gong och yoga fungerar.

Behandlingar och övningar

Under utbildningen får du lära dig att ge behandlingar och att instruera både grupper och individer i Twistövningar. Läs mer i den detaljerade kursplanen.

Lärare

Huvudlärare på utbildningen är Bo Engborg. En av kurserna hålls av professor Park Jae Woo (metodens grundare). Det blir också en praktikkurs med Svetlana Nanzanova, läkare och twistterapeut som arbetar vid International Twist Therapy Institute i Moskva.

Från seminariet i Twistterapi med professor Park, 8 - 10 novmber 2005

Repetera och komplettera

För att få en djup förståelse av Twistterapi rekommenderar vi att man repeterar kurserna. Varje gång man repeterar en kurs fördjupas kunskaperna mer och mer. När man repeterar kurserna betalar man halva ordinarie pris (gäller inte praktikkurser och kurser med professor Park).

Kurser i Twistterapi

Här är samtliga aktuella kurser i Twistterapi