Spaccio hogan nike tacco jordan scarpe louis vuitton sito ufficiale christian louboutin outlet nike huarache moncler outlet ugg australia italia
http://www.bizzamoda.be//Woolrich-Jassen-Kopen,Woolrich-Jassen-Outlet-36/ http://www.bizzamoda.be//Woolrich-Jassen-Kopen,Woolrich-Jassen-Outlet-36/ http://www.bizzamoda.be//Woolrich-Winterjas-Kids,Woolrich-Jassen-Online-Bestellen-37/ http://www.bizzamoda.be//Woolrich-Winterjas-Kids,Woolrich-Jassen-Online-Bestellen-37/ http://www.bizzamoda.be//Woolrich-Sale-Online,Woolrich-Dames-Arctic-Parka-38/ Nike Air Jordan Womens Nike Sb Stefan Janoski Max Nike Air Max Thea Atomic Pink Nike Air Max Online Nike Air Max Thea Black White
Su Jok - Akupunktur & reflexologiLeende Yoga och Leende meditation
Introduktion till Twistterapi Kurser i Twistterapi Twistterapeuter Läs mer om Twistterapi, behandlingsexempel Böcker om Twistterapi, Leende Yoga med mera Kontakta oss, prenumerera på nyhetsbrev

Snabbt - enkelt - effektivt

Twistterapi är en behandlingsmetod där man använder sig av vridningar på olika sätt. Metoden har snabbt fått spridning över världen eftersom metoden ger snabba resultat och är enkel att använda sig av. Twistterapi är dessutom en kostnadseffektiv metod eftersom det inte krävs tekniska hjälpmedel eller preparat. Twistterapi används mot alla typer av problem, såväl fysiska som psykiska.

Ursprunget till Twistterapi är upptäckten av två energisystem i kroppen, spiralnätet och ledmeridianerna.

Spiralnätet och ledmeridianerna är nära förbundna med de meridianer man använder sig av i nom akupunkturen, det indiska chakrasystemet och diamantenergisystemet. De har förmågan att harmonisera de övriga energisystemen, tack vare det får man en snabb och stabil terapeutisk effekt.

Det går att behandla spiralnätet och ledmeridianerna med hjälp av nålar och moxa men dessa metoder har sina begränsningar. Det effektivaste sättet att påverka spiralnätet och ledmeridianerna är att göra vridningar (twist) av olika kroppsdelar. Metoden är utvecklad av Professor Park Jae Woo i nära samarbete med forskare, läkare och terapeuter.

Treursprung

En viktig teori som ligger till grund för Twistterapi är Treursprung. Det är en vidareutveckling och förfining av teorin om yin och yang.

En behaglig behandlingsmetod

Effekten av Twistterapi uppnås när man arbetar i harmoni med kroppen, det innebär att man prövar sig fram till den mest behagliga ställningen och vridning i den mest behagliga riktningen.

Terapeutiskt och förebyggande

Många tekniker i Twistterapi kan man göra på egen hand medan andra kräver en terapeut. Man kan både göra övningar för att kurera någon specifik krämpa och allmänna övningar i stärkande och förebyggande syfte. I samband med twistterapi använder man ofta exempelvis twistgymnastik, Leende Taiji eller Leende Yoga som alla bygger på samma principer.

Onnuri Medicin

Onnuri Medicin är en sammanfattande term för de metoder som har skapats av professor Park Jae Woo. I Onnuri Medicine ingår bland annat Su Jok, Twistterapi, Leende Meditation och Leende Yoga.